dinsdag 29 juni 2010

donder en bliksem

Nu zitten "we" dus al in de 1/4 finale, wellicht sneuvelen de Brazo's ook nog, al heb ik daar een hard hoofd in. We zien wel.
Freek is weer thuis en "doet" het goed.
Baruch is nu een beetje aan het kwakkelen, nadat ie, de weg overstekende, een aankomende auto dacht tegen te kunnen houden. Hier en daar is ie lichtelijk gekneusd.
Niet zo handig allemaal.
Komend weekend maken we onze Kruitvattreinkaartjes op en zijn van plan het Donkere Zuiden met onze aanwezigheid te verblijden. Suus is nl weer eens jarig zondag. Hieperdepiep.... Hopelijk blijft het weer een beetje redelijk, want voor het einde van de week zie ik bliksemschichten en donderwolken met dikke druppels bij de weersverwachtingen staan.
Jammer genoeg moesten we de barbecue bij Wilma en Loek laten schieten wegens andere bezigheden. Er komen vast nog andere gelegenheden waarbij het vuurtje opgestookt kan worden.

Eind juli komen de gastheren waarbij wij in Israƫl verbleven bij ons logeren, een tussenstop op weg naar Los Angeles. Ze hopen dan ook de - inmiddels wereld beroemde - Amsterdam CanalPride mee te kunnen beleven. Als toeschouwers welteverstaan.

Zo en nu op voor de volgende wedstrijd.

Groet Ron.

Amusement toen en nu



Geen opmerkingen: