zaterdag 25 juli 2009

Over Sex

wordt in dit blog niet geschreven, wel over andere aspecten van het leven.


Terwijl het hier hoogzomer is beleefd de onderkant van de aarde het koudste jaargetijde van het jaar. Gelukkig komt Sonja goed de winter door, getuige haar commentaar in het gastenboek.
Marco is geslaagd volgens zijn messengerstatus, proficiat jongeman.
Wij hebben vanavond gasten voor het diner, dus zijn we druk in de weer met het menu en de inkopen daarvoor.
Vorig weekend waren Freek en Richard te gast aan onze tafel. Beiden gaan gewoon door met hun leven, ondanks alle ziekteperikelen. Chapeau.
Buurvrouw waagt zich aan een mobieltje met een echt toetsenbord, om net als ieder ander te kunnen communiceren via sms-sjes.
Van de week waren we nog op de rechtbank alhier, ter ondersteuning in een zaak van de woningbouwvereniging tegen een huurder aan de overkant. Deze gooit op gezette tijden allerlei spullen over het balkon. Het topstuk was ooit een bankstel en vorige week nog een tv. Levensgevaarlijk gekkenwerk. Een zwangere buurvrouw en haar man gaan vandaag al verhuizen o.a. vanwege zijn uitspattingen.
Dus al met al is ons leven in deze stad zeer kleurrijk en vol variatie.
Ruim een half miljoen keer zijn inmiddels mijn youtube-filmpjes bekeken. Ook niet mis.
Op deze website heb ik nu een andere counter toegevoegd, die ook de algehele bezoekersaantallen bijhoudt en niet alleen de dagelijkse, zoals de vorige teller.
Ongetwijfeld zal de kijkdichtheid toenemen als ik meer uitdagende of schreeuwende koppen zou gebruiken, zoals bovenstaande titel. Maar dat doen we liever niet meer, toch?
Ivm tijdgebrek deze keer nog geen filmpje, wel een aantal leuke foto's.

Groet Ron.

Geen opmerkingen: