zondag 5 juli 2009

some weekend in the deep south

The 4th of July

niet alleen de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag, maar ook de dag dat er elk jaar weer een party te vieren valt in het Maastrichtse. Mijn correspondente uit het Zuiden maakt van het feit dat ze wederom een jaartje ouder wordt, een waar festijn.
Na een bezoekje aan pa Jan, samen met Karin - het frisse Zeeuwse briesje -, togen wij in haar tuftuf naar Heerlen om een surprise voor de jarige op te halen. Dat is meteen de eerste foto hierbeneden. Het was lang geleden dat ma Mien zo ver van huis was. Loek en Wilma kregen onderweg nog een klapband, maar het liep allemaal wonderwel goed af.
Het is vanzelfsprekend dat het allemaal heel gezellig was. Alles en iedereen ging over de tong (in de goede zin van het woord) en er werden leuke anekdotes verteld. Ook het digitale fotolijstje was zeer in trek. Mijn partner en ik vertrokken al een beetje op tijd, omdat we nog een ander feestje te gaan hadden.
Maar natuurlijk niet voordat we een groot gedeelte van de Limburgse vlaaien hadden verorberd en aardbeien en druiven en chips en toastjes en......etc.



ps een aantal foto's moet ik nog bewerken: het donkere van het Zuiden is een beetje te letterlijk.

En het filmpje.....:


Groet Ron.

Geen opmerkingen: