dinsdag 17 juni 2008

Morgen

om deze tijd dat ik dit stukje schrijf zijn we alweer thuis in Amsterdam.
Het waren drie zalige weken, oke, de hitte was voor mij even wennen, maar voor de rest was het zeer fijn. Het zal wel afvallen worden daar in mijn moederland, want volgens mij zijn er wel enkele kilootjes bij gekomen.
Dat kan ook niet anders met al dat lekkere gevarieerde eten hier. En iedereen wil je volstoppen. Waar je ook komt: meteen staan er borden op tafel en schalen vol met heerlijkheden. Of je eet in een restaurant en dan moet inderdaad alles op wat op tafel verschijnt. Net als gisteravond. Op invitatie van Freek en Richard dineerden we in een bekend restaurant in het oude Jaffo. Meer foto's op: http://ronsarton.spaces.live.com

Hebben we ook kennis gemaakt met Dan, een welbespraakte vriend van onze gastheren van die avond. Natuurlijk vlogen de herinneringen uit het verleden over de tafel heen en weer. Met een drankje en een hapje vliegt de tijd dan ook snel om, maar na afloop waren er toch nog even een paar minuten om huize Kaspi binnen te vallen en ook van hem alvast afscheid te nemen.
Straks is het koffers pakken en nog een laatste etentje buiten de deur. Of er uberhaupt geslapen wordt vanacht ?......
Morgenvroeg tegen zessen moeten we al op het vliegveld zijn en om kwart voor acht(lokale tijd) gaat de reuzevogel de lucht in.
Zo tegen twaalven zullen we Schiphol zien, en moeten de jassen weer aan.
Het was mooi zo,

groet Ron.

Geen opmerkingen: